< návrat zpět

Bocca 24. 4. 2014 v Benešově

TURNAJ V BOCCE BENEŠOV

Můžeme již mluvit o tradičním turnaji v bocce, neboť s přáteli z Benešova jsme se v letošním roce utkali již po čtvrté v turnaji v bocce.
 Pravidelně se setkáváme na jaře v Benešově a v listopadu v tělocvičně v Tloskově.
      V listopadu 2013 jsme začali bojovat o putovní pohár – ten v 1. ročníku vybojovalo družstvo „Růžek“ z Tloskova a benešovští nám vyhlásili odvetu.
      Ve čtvrtek 24. dubna jsme se sešli v nové tělocvičně Domu dětí v Benešově. Z Tloskova  přijeli dva týmy -  „Světáci“ ve složení Pavel Rozner, Dušan Laci, Kristýna Rákošová a Miroslava Kupková a „Kabrňáci“ ve složení Milan Zvára, Jitka Křížová, Andrea Gabrielová a Jiří Ropek se svými trenérkami Jindou Vovsíkovou, Hankou Svejkovskou a Radkou Jirouškovou.

Ředitelka závodů Mgr. Radka Svobodová ze ZŠ a ZŠ speciální se svými kolegy pro nás připravila napínavé dopoledne plné soutěží a občerstvení.
      Ve velké konkurenci týmu benešovské základní a speciální školy se nakonec podařilo sportovcům z Tloskova  - týmu „Kabrňáci“ obhájit 1. místo a putovní pohár přivézt zpět do Tloskova.  Sporotvci si již rozepsali termíny, kdy bude mít každý z nich pohár pouze pro sebe J. Také tým „Světáků“ byl velmi úspěšný a z Benešova přivezl 2. místo.

Velkou podporou pro sportovce byli fanoušci ze ZŠ Jiráskova, kteří naše sportovce přišli podpořit a sami si zkusili pro ně novou a neznámou hru bocce.

Radka Jiroušková

Strana:  1 2 3 4 5 6   další »