Ve dnech 14. - 16. června 2019 se družstvo přehazované zúčastnilo 24. ročníku Národního turnaje ČHSO v přehazované v Dřevěnicích.

Letošního turnaje se zúčastnilo 17 sportovních klubů z celé České republiky a 1 tým z Bulharska, celkem 180 sportovců, trenérů, partnerů a několik pořadatelů ze Žampachu a TJ Sokol Dřevěnice.

Unified družstva byla rozdělena do 3 skupin po 5-ti družstvech. Zbývající 3 týmy hrály smíšenou skupinu, kdy v týmu musí být vždy 3 ženy a 3 muži.

Hráli jsme systém UNIFIED 4 sportovci s postižením a 2 partneři bez postižení. Naše družstvo v sobotu bojovalo v náročných podmínkách nejen se soupeři, ale i s počasím – vedro 35°C. V neděli jsme sehráli finálový, strhující a napínavý zápas, který přilákal řadu diváků a fanoušků z jiných klubů. Vytvořili nám fantastickou a nezapomenutelnou atmosféru. SK Bystré jsme porazili.

Program nám jako v předešlých létech zpestřil seskok 12-ti parašutistů a večerní diskotéka zakončená ohňostrojem.

Tato akce byla finančně podpořena Sdružením Sport z. s., které uhradilo polovinu nákladů za dopravu a malé občerstvení sportovců - odměna za výkon. Druhou polovinu nákladů za dopravu uhradilo CSS Tloskov.

Těšíme se na 25. ročník, který se uskuteční 12. - 14.6.2020, opět v Dřevěnicích. 

 

Za tým: H. Čejková