NÁRODNÍ TURNAJ ČHSO V BOWLINGU - PRAHA

Ve dnech 12. - 14. června 2019 se v Praze konal Národní turnaj ČHSO v bowlingu.  V pátek dopoledne proběhla registrace sportovců a zahájení. Sportovce přivítala nejen hlavní organizátorka turnaje Adriana Novotná, ale i Vlastimil Harapes a Martina Středová.  

V pátek odpoledne a v sobotu dopoledne probíhaly kvalifikace a výsledky byly základem pro rozdělení do divizí. Po dohrání kvalifikací se začalo bojovat o medaile v jednotlivých divizích. Po skončení proběhlo vyhodnocení. V sobotu odpoledne se hrály kvalifikace dvojic. O medaile dvojice bojovali v neděli dopoledne.

Vladimír Žiga vybojoval 4. místo, Daniel Vandas 2. místo, Jana Hasmanová 2. místo a Lenka Kytková 4. místo. Naše mužská dvojice vybojovala stříbrnou medaili a ženská dvojice získala zlato.  

Všichni účastníci si odnesli krásný, nezapomenutelný a obohacující kulturní zážitek. V sobotu i v neděli se někteří sportovci z Ostravy proměnili v bubeníky a předvedli nám radostné a energií sršící vystoupení.

Sdružení Sport z. s. podpořilo sportovce úhradou poloviny nákladů za dopravu a malým občerstvením (odměna za výkony). CSS Tloskov podpořilo sportovce úhradou druhé poloviny nákladů za dopravu.

Děkuji všem zúčastněným za vzornou reprezentaci. 

 

H. Čejková a H. Svejkovská