25. ROČNÍK NÁRODNÍHO TURNAJE ČHSO VE STOLNÍM TENISE

DVŮR KRÁLOVÉ n/L. 16. – 19. listopadu 2017

Po slavnostním zahájení ve čtvrtek 16.11. následovalo zábavné odpoledne, kde vystoupila např. taneční skupina Angels Dance Group, zazpíval Vlastimil Harapes a závěrem zahrála roková kapela Elbereth.

Dopoledním programem v pátek 17.11. bylo slavnostní přijetí sportovců, kteří se zúčastnili Evropských her v roce 2014, starostou města Dvora Králové n/L. V této delegaci byli i naši sportovci K. Latta a J. Kubásek (stříbro z Evropských her).

Odpoledne se neslo již v duchu rozřazovacích zápasů v kategoriích Unified a čtyřher. V kategorii Unified bylo celkem 5 skupin a naše dvojice -  partner Jirka Kubásek s Pavlem Jirátkem v nejsilnější skupině vybojovali bronzovou medaili. Ve čtyřhrách byly celkem 4 skupiny a Roman Martínek s Karlem Lattou (opět v nejsilnější skupině) dosáhli na zlatou medaili.

Sobotní den začal rozřazovacími zápasy dvouher a poté samotnými utkáními. V kategorii sportovců nad 30 let bylo 11 skupin. Karel Latta ve své 3. skupině vybojoval stříbro, Roman Martínek ve 4. skupině také stříbrnou medaili a Pavel Jirátko v 6. skupině zlatou medaili.

Radost z dosažených výsledků ještě znásobilo vylosování účasti našich sportovců v kategorii Unified (J. Kubásek a P. Jirátko), na Světových letních hrách Speciálních olympiád v Abu-Dhabí 2019.

GRATULUJEME!!!

Sdružení Sport z. s. přispělo na dopravu a malé občerstvení pro sportovce.