V sobotu 3. září 2016 proběhl již XIV. ročník Memoriálu Ladislava Zemana v malé kopané, které pořádalo Sdružení Sport z. s. ve spolupráci s CSS Tloskov.

Téměř letní ráno přilákalo na fotbalové hřiště v areálu CSS Tloskov mnoho fanoušků všech věkových kategorií. Přišli povzbudit na zelený trávník fotbalisty týmů: Ďáblové, FC ERI- Kickers, Elektro Kohoutek, Draci Zderadice,Tloskov Modří, Tloskov Zelení, Zahrada Kladno a fotbalistky tradičních týmů Blaženky a Big sester.

Slavnostní zahájení proběhlo v doprovodu rádia Tloskov, při němž nechyběla ani píseň Zelená je tráva a výkop pana ředitele M. Lipského odstartoval boje o pohár ve dvou skupinách.Po nelítostných utkáních nakonec ve skupině „A“ zvítězili Ďáblové a ve skupině „B“ zaslouženě aktivní hráči týmu Zahrada Kladno.

Hudba rádia Tloskov naladila i sportovce a fanoušky fotbalových disciplín, kteří přišli na doprovodný program. Zde si mohli zkusit slalom s míčem, střelbu na branku apod. Všichni účastníci sobotního turnaje a doprovodného programu byli odměněni cenami, které zajistilo Sdružení Sport. Pro hráče fotbalu byla pak připravena klobása a občerstvení na kavárně, kde v odpoledních hodinách probíhala živá debata nad zápasy.

Děkujeme všem zúčastněným hráčům i jejich rodinám za podporu a organizátorům za svůj čas, který věnovali ze svého volna pro dobrou věc.

 

Za Sdružení Sport z. s.
Radka Jiroušková