Ve dnech 12. - 14. 6. 2015 se družstvo přehazované zúčastnilo XX. ročníku Národního turnaje ČHSO v přehazované v Dřevěnicích.

Hráli jsme systém UNIFIED 4 sportovci s postižením (J. Dumková, M. Novák, B. Ringel, J. Bittner, K. Latta a 2 partneři (H. Čejková, J. Vovsíková). Družstvo se v kvalifikaci bez jediné porážky probojovalo do skupiny A, kde zvítězilo nad všemi pěti soupeři a vybojovalo 1. MÍSTO VE SKUPINĚ A. Kromě soupeřů jsme se museli „poprat“ i s počasím, byla tropická vedra přes den a o páteční noci. V sobotu k večeru nás zastihla bouřka s vydatným dvouhodinovým deštěm. Letošního turnaje se zúčastnilo 15 sportovních klubů z celé České republiky, tedy téměř 120 sportovců.

Pro sportovce byl připraven doprovodný program, který letos zahrnoval například i účast členů klubu vojenské historie, prohlídka terénního vozu, skupinu bubeníků atd. Nechyběla ani tradiční diskotéka ve velkém stanu. Tradiční ohňostroj byl z důvodu bouřky zrušen.

Tato akce byla finančně podpořena Sdružením Sport, které uhradilo polovinu nákladů za dopravu a malé občerstvení sportovců-odměna za výkon. Druhou polovinu nákladů za dopravu uhradilo CSS Tloskov.

Za celý tým Čejková Hana